Miért Just és Nahrin termékeit válasszuk egészségünk, szépségünk megőrzése, s bizonyos betegségek alternatív kezelési módjaként?
 
Hiszen annyiféle termék kapható...
Nehéz eligazodni, mi az igazán jó, s mi - nem...

A választásban a legfontosabb szempontok egyike - a tapasztalat, a hitelesség!

Semmi értelme pénzt fektetni olyan termékekbe, amelyek hatástalanok, sőt - talán ártalmasak egészségünkre és szépségünkre.

A Just és Nahrin termékcsalád magas minőségi színvonalát a Basel-i kutatóintézetben bevizsgált minőségi garancia hitelesíti.


Svájcban gyártott, garantáltan minőségi, mellékhatás mentes termékek.

 


A cég csaknem 80 éves múltra tekinthet vissza, több mint negyven országban van jelen. A Just és Nahrin termékek alapanyagai gyógynövények, illetve gyógynövény-koncentrátumok, természetes anyagok, bio körülmények között termesztett növények.

 


A termékek között a család minden tagja megtalálja a számára legmegfelelőbbet, külső és belső használatra egyaránt.

 

A termékek csoportosítása:

 

- Nahrin méregtelenítők

- Nahrin immunrendszer erősítők

- Nahrin diétás-fogyókúrás termékek

- Nahrin konyhai termékek

- Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok, algák

 

- Mozgásszervi problémák kezelése és megelőzése

- Légzőszervi problémák megelőzése és kezelése

- Bőrproblémák kezelése és megelőzése

- Testápolás

- Lábápolás

- Aromaterápia

 

Természetes anyagok = tökéletes harmónia.

Nézze meg! Kattintson a kategóriákra!

- Diétás-fogyókúrás termékek
- Immunrendszer erősítők

- Izületre, reumára mozgáskönnyítők
- Légzésjavítók
- Méregtelenítők
- Fűszerek és levesek
- Aromaterápia
- Arc és szájápolás
- Test és bőrápolás
- Lábápolás
- Testformálás
- Hajregenerálás
- Tusfürdők, fürdők
- Napozáshoz
- Újdonságok

 

 Termékek >>>>

         Ulrich Jüstrich 1930-ban fektette le a családi vállalkozás alapjait. A vállalkozás sikere a következetes filozófián alapszik, amely szerint a természetes anyagokat magas minőségű termékké dolgozzák fel. A Just odafigyel, hogy a termékek a mai szakma legmagasabb szintjének és piaci követelményeinek megfeleljenek. A világ 32 országában használják nagy sikerrel a termékeket, mindenhol közvetlen értékesítési rendszerben, személyes tanácsadással egybekötve forgalmazzák. Ebben a rendszerben a Just közvetlen kapcsolatban van a vevőkkel és azonnal reagálni tud az új igényekre.


     
Saját modern laboratóriumok biztosítják a fejlesztést és a minőségellenőrzést, saját gyáraik pedig Svájcban és Argentínában a fejlesztések kiváló megvalósítását.

      A Just a természetvédelmi követelményeknek is megfelel, egy egészséges természetet próbál megőrizni, vevői számára.

      Svájcban és világszerte elégedett törzsvásárlók bizonyítják a termékek magas minőségi szintjét.

  • A vállalkozás alapgondolata hogy a termékeknek maximálisan természetes eredetű összetevőkből kell állni, a termékeket a lehető legjobb minőségben és a lehető legjobban hasznosítható formában  kínáljuk vásárlóink felé

  • A Just figyel a természetre azzal a szándékkal, hogy egészséges környezetet tartson meg, és a jövőben is természetes tartalmú összetevőket használjon a sokféle jótékony felhasználás lehetőségét kínálva  

  • A sikerrecept: első osztályú termékek, szakmailag felkészült tanácsadók és személyes kontaktus a vevőkkel otthonukban.

  Termékek >>>>

      A Nahrin AG, 1954-es alapítása óta egyike a legnagyobb direkt eladási vállalkozásoknak Svájcban. Intenzív és rugalmas párbeszédet tart fenn a vásárlókkal, és gyorsan tudja a követni az új igényeket. Ehhez az állandó fejlesztéshez a direkt értékesítés a legalkalmasabb forma, ahol különösen intenzív tanácsadói kapcsolatokat tartunk fenn.  

      Kezdetektől alapszempont, hogy modern egészséges élelmiszereket állítsunk elő. A Nahrin termékek kizárólagosan természetes alapanyagok felhasználásával, önálló kutatással és gyártással, a legmagasabb minőségi jellemzőkkel készülnek. Az intenzív kutatás és fejlesztés, valamint a legmodernebb előállító berendezések révén a Nahrin abban a helyzetben van, hogy a magasra tűzött céljait el tudja érni.  


     
Ennek a termékpolitikának a következménye, hogy a fejlesztéseknél és az előállításnál a következő alapszempontokat tartják be:

  • kevés vagy semmi zsír

  • kevés vagy semmi cukor

  • mértékletes vagy semmi só

  • alapvetően kevés kalória

  • lehetőség szerint diabeteszesek is fogyaszthassák

  • lehetőleg gluténmentes

      A Nahrin Svájcban tagja  a direkt értékesítők szövetségének és magára nézve kötelezőnek tartja az etikai kódex betartását.  

 Just Nahrin  Webáruház >>>>
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


4 hozzászólás

Bezzeg Józsené [ 2017-03-21 14:53 ]

Valaki ajánlotta nyirok problémára Nahrin osarten ocapten kapszullát ez volt a dobozon nem nem találom sehol a termékek között!Malasits László győrgy [ 2014-04-17 18:17 ]

SZERETNÉK LEHETŐSÉGET KÉRNI HOGY,KŰLDJENEKVALAHOGY VALAMIJEN ELÉRHETŐSÉGET,HOGY TOVÁBRAIS TUDJAM HASZNÁLNI EZTA TERMÉKET MERT AKITŐ ÉN KAPTAM AZ SAJNOS ELHUNYT ÉS ŐNEKI NAGYOSOKAT KŐSZŐNHETEK MERT 2009-ÉVOTA Ő MUTATAMEG NEKEM EZTA TERMÉKCSALÁDOT ÉS NAGYON SOKAT KŐSZŐNHETEK NEKI ÉS MEGADOM A TELEFONSZÁMÓM 0688746636 VAGY EMAIL-CIMEM malasits59@indamail.hu Tisztelettel MALASITS LÁSZLÓ GYŐRGY VÁRPALOTÁRÓL.....kelemen Ferencné [ 2010-04-10 21:06 ]

Nagyon jók a temékek imádjuk őket csak igy tovább!!

IldiTarné Kovács Mária [ 2010-03-31 13:48 ]

Szeretném megkérdezni,hol lehet a termékekről egy katalógust szerezni.
És még az érdekelne van-e just-nahrin forgalmazó Szabolcs megyében,ha igen egy nevet és telefonszámot kérnék.
Üdvözlettel:
Tarné Marika